Daglig vedligeholdelse og fælles problemer med telefonudveksling (3)

- Jun 14, 2018-

Det defekte kredsløb kan repareres separat i overensstemmelse med kredsløbsprincippet.

Kontrol, almindelig kredsløbsreparationsstyringsenhedskort, dvs. CPU-plade, den første skal kontrollere, om sikringen og komponenterne på printkortet er intakte, samt tilslutning af hver del af printkortet; Tjek derefter strømforsyningen, det vil sige arbejdspændingen for hver chip; Endelig kan interface-chip-chip og mikroproceschip udskiftes.

Fejlbehandlingen af hele tastaturkortet kan udføres ved at henvise til fejlbehandlingsmetoden for CPU board. Når en enkelt eller flere taster fejler, kan du søge efter rettelser mod parametrene for de øvrige normale taster. Når strømforsyningskredsløbet er normalt, kan alle slags signallydkredsløb (bee lyd, ringetone osv.) Nedbrydes til signallydgenerator, styrekreds og signallydudgangskredsløb.

Bruger, relæ kredsløb

Kretskortet består af ringkontrolkredsløb, strømkreds, off-hook-tilstand og opkaldsdetekteringskredsløb, dekoder og switchmatrix kredsløb, overspændingsbeskyttelseskredsløb. Når brugeren ringer ind i ringen, skal du kontrollere kredsløbskredsløbet, især bell-switch-chip og bell-flow-styringsknappen. Når brugeren ikke kan ringe, er fokuset at kontrollere detektionschippen og bufret chip. Når brugeren ikke har nogen strømspænding, kontrolleres den konstante strømforsyning hovedsageligt selve transistoren og dens bias resistens. Når brugeren ikke har nogen ringetone og intet opkald, hvis brugerkortet (8 brugere) har en fælles fejl, skal switchemodulet og styrekredsløbet på brugerkortet kontrolleres, og enkeltbrugerfejlen vil kontrollere, om den koblede transformator af brugeren er åben.

power pack

Strømforsyningen til SPC-telefoncentralen vedtager primær og sekundær strømforsyningsstruktur. En af AC / DC-modulets udgang 48V spænding er hovedsagelig til at matche brugeren, men også som indgang til sekundær strømforsyning; det andet DC / DC-modul output 5V / 12V spændingsforsyning CPU-kontrol, fælles kredsløbsdel. Hvis der er et overstrømnings- og overspændingsbeskyttelseskredsløb i kredsløbet, skal chipet i beskyttelseskredsløbet først fjernes, når strømforsyningen er revideret, således at beskyttelseskredsløbet ikke virker, og dernæst vurderes skaden af hver strømforsyning i henhold til til spændingsmåling. Da strømforsyningen bruger modulstrukturen, er vedligeholdelsesforsyningen meget enkel. Fjern et lille antal perifere komponenter efter fejlfaktoren, det vil sige selve modulet fejl.