Effektiv beskyttelse af netværksforbindelse i uønsket miljø

- May 11, 2018-

Der er normalt to slags netværksforbindelse indløbsvand. Den ene er, at forbindelsesindløbsvandet fører til delvis påvirkning af kablet, hvilket bevirker, at den dielektriske koefficient for mellemisoleringslaget ændres, og kabel dæmpning øges, især for højfrekvenssignal, hvilket afspejles som højdesignal ved brugerenden. Snefnuggen bliver mere og mere, og på hovedlinjen er forstærkerens udgangsniveauhældning lille eller negativ (hvis udgangen tiltes); Den anden er, at forbindelsen oxideres ved indgangen af stikket, især på ledningen fodret med det fælles kabel. Som følge heraf påvirker strømforsyningsfejlen den normale drift af hele downstreamforstærkeren, og hældningen bliver større og signalkvaliteten forringes.

De eksisterende kabler er generelt kobberindvendige ledere, eksterne ledere er aluminiums magnesiumlegering eller aluminiumskal. Både indre og ydre ledere oxideres i luften, især i vandige omgivelser. Kobber kan oxideres ved stuetemperatur og høj temperatur til dannelse af sort kobberoxid og basisk kobbercarbonat, almindeligvis kendt som kobbergrøn, men det grundlæggende kobbercarbonat kan nedbrydes til kobberoxid ved høj temperatur. Disse to oxidationsprodukter er både isolatorer og uopløselige i vand, hvilket har stor indflydelse på føde- og signaloverførslen af CATV transmissionssystem.

Aeruginosa dannet ved stuetemperatur kan betragtes som en ækvivalent kapacitans til dannelse af et oxidfilmisolerende lag mellem den indre leder og leddet. Højfrekvensstrømmen er lettere at passere gennem end lavfrekvensstrømmen, hvilket viser, at både de høje og lave ende signaler er dæmpet, men den lave ende dæmpning er mere alvorlig. Ved slutningen af brugeren for lavt niveau kan der være en række interferensnet. På samme tid, på grund af eksistensen af oxidlag, reduceres ledningsevnen af den indre leder kraftigt, spændingsfaldet af kablet i dette afsnit øges, spændingen i det nedre trin er utilstrækkelig, og den nedre forstærker kan virke usædvanligt eller ikke.

Hvis ledningsleddet er fugtigt eller indflydelse, vil den indre leder og den ydre ledning let aflæses, når strømforsyningskabel overføres, og der produceres en stor mængde varmeenergi, og den indre leder vil gennemgå en voldsom oxidationsreaktion for at danne sort kobberoxid. Tætheden af kobberoxid er højere end kobbergrønnen, dæmpningen af lavfrekvenssignalet er større, den indre leders konduktivitet er svagere, og indflydelsen på kredsløbet er større. Endvidere ændres den dielektriske konstant og den indre lederradio på grund af eksistensen af oxidlaget uden for den indre leder. Kabelimpedans kan være alvorligt uoverensstemmende, og højre dobbeltskygge kan forekomme i back-stage-linjen.

Yderlederen er normalt lavet af aluminium - magnesiumlegeringstråd, aluminium - magnesium er et metal med relativt aktive kemiske egenskaber, og når først vandindløbet og udlederens udledning dannes, genereres en stor mængde varme, hvilket kan fremskynde korrosionen af den ydre leder. Når korrosionen af yderlederen er alvorlig, bliver signaldæmpningen stor, og den ydre leders ledende kapacitet reduceres stærkt, og strømforsyningsspændingen på det bageste trin er lav, og forstærkeren virker ikke normalt eller ej.

Den fælles måde at reducere netværksfejl forårsaget af indløbsvandet er at vedtage det vandtætte led. Fordi byggeprocessen af vandtætte ledd er mere kompliceret, blandes produkterne fra forskellige fabrikanter, niveauet af byggepersonalet er ujævnt, og brugen af vandtætte ledd er ubelejligt for fremtidig vedligeholdelse og vedligeholdelse, så på nogle steder anvendes ikke vandtæt ledd . I stedet bruger den et almindeligt RF-hoved. På grund af den dårlige vandtætte ydeevne af det fælles radiofrekvenshoved, selvom det vandtætte bånd anvendes, er vandforsyningen til leddet uundgåeligt, hvilket er en potentiel stor skjult fare for kabel-tv-systemet, der fodres med det fælles kabel. På nogle steder vedtages en simpel metode: montering af et regnskærm, som, selv om det er relativt primitivt, er effektivt til at løse problemet med indløbsvand til en vis grad, men samtidig skabe problemet med varmeafledning. Fordi radomen ikke er i tæt kontakt med forstærkeren, reduceres luftens konvektion i det ydre lag af forstærkerens køleskab, og forstærkerens driftstemperatur øges, og forskellige præstationsindekser vil uundgåeligt falde.