Industrial Ethernet Communication Network Planning

- Jun 05, 2018-

1) For at opnå bedre dataoverførselskvalitet og spare investeringens omkostninger ved udstyr og tidsomkostningerne ved netværksinstallation og fejlfinding, gennemføres den rimelige planlægning i projektets indledende fase, og netværksoptimering på systemniveau overvejes .

2) Trætopologien bruges til at dividere netværkskonfliktdomænet med rimelighed, og omskifterstrukturen i omskifteren anvendes ikke så vidt som muligt, fordi når datarammen passerer gennem netværket, forsinkes forsinkelsestiden hver gang, når dataramme sendes gennem netværket. Når du bruger trætopologi-netværket, er netværket baseret på kommunikationsforholdet mellem feltenhederne.

3) To feltindretninger med relativt stor kommunikationstrafik mellem hinanden fordeles så meget som muligt til samme undernet, således at kommunikationstrafik i undernet er så stor som muligt, og antallet af datarammer transmitteret over de to undernet af Topnivetsomskifteren er så lille som muligt. Dette kan effektivt reducere netværksens ende-til-ende forsinkelse.

4) Overbelastning i lokalnetværk kan føre til flaskehalsen i hele netværkspræstationen, så den trafik, der transmitteres af hvert undernet via topnøgle, skal fordeles så jævnt som muligt.