Løsning af optisk modul og skifte i Cloud Data Center-sammenkobling

- May 11, 2018-

Den 5. november 2018 havde chefer i de tidlige datacentre tendens til at tilføje servere til at udvide datacentre, og da skalaen eksploderede, kom udvidelsen fra landomkostninger, vand og elektricitet. Katastrofe tolerance og andre faktorer. Derfor har de nuværende datacentraloperatører en tendens til at opbygge et distribueret datacenter, opbygge en separat datacenter i kildeområdet for det distribuerede datacenter og integrere det spredte datacenter i en gennem DCI.

Denne fremgangsmåde mindsker først landforsyningen, en fordel, der er tydelig i tætbefolket storbyområder i udlandet; Faktisk kan brugen af decentraliserede enheder i distribuerede cloud-datacentre give tilstrækkelig strømredundans. Det kan reducere indflydelsen af strømbrud på datacentret. Men på grund af sit store antal skal denne datacenterstruktur tilbyde lave omkostninger, høj båndbredde og lav latency DCI-løsninger.


Løsning af optisk modul i høj effektivitet DCI

Vi ved, at den maksimale transmissionskapacitet i transmissionslinket afhænger af den optiske modulteknologi. I øjeblikket er 100G teknologi hurtigt ved at blive den vigtigste teknologi i hvert applikationsniveau for DCI og 400G udvikler også kraftigt. Generelt er jo højere datacentret, jo højere er prisen på optiske moduler med længere transmissionsafstand. Følgende er markedsværdien af optiske moduler opført af CHIMA teknologi kombineret med sine egne produktegenskaber.

Det fremgår af diagrammet, at QSFP28-IR4-100G optisk modul med transmissionsafstand på 10KM (1310nm) er valget med en høj omfattende prissætning, men dette optiske modul kræver et par specielle optiske fibre for at opnå tovejs kapacitet , så efterspørgslen efter optisk fiber vil stige stærkt; Desuden vil efterspørgslen efter optisk fiber blive stærkt øget. Vi kan også foretage en omfattende analyse af valget af optiske moduler og trække følgende konklusioner:

1, 100G PAM4 optisk modul kan være den bedste løsning, når transmissionsafstanden er 20-80 km;

2, 100G-LR4 optisk modul vil blive udbredt i 10 km rækkevidde. Men CWDM optisk modul har også et bestemt marked;

3, vil det lave pris 100G-CWDM4 optiske modul blive brugt på 2KM markedet.


Løsningen af datacentralomskifter i effektiv DCI

Traditionelle datacentre bruger kerneledere, konvergerende routere og adgangskoblere med tre-tierede topologier, og dagens superstore datacenternetværk bevæger sig til en kambladstruktur kaldet Leaf-and-Spine. Konvertering og afsendelse af datapakker til slutdestinationen på højderyggeniveau og tilslutning af terminalservere og belastningsbalancering ved bladlaget vil kræve et stort antal optiske switche som hardwarestøtte i hele strukturen.