Tal om udviklingstendensen og udvælgelsesmetoden for poe-switch

- Jun 05, 2018-

PoE-teknologien kan sikre sikkerheden ved den eksisterende strukturerede kabling, samtidig med at det eksisterende netværk fungerer normalt og minimerer omkostningerne. For terminalen er det ikke nødvendigt at overveje problemet med indendørs strømforsyning, men for at reducere omkostningerne nemt styres det bekvemt og forenkler ledningsprojektet kun gennem standardgrænsefladen.

I de senere år er markedsandelen af netværkskameraet med PoE-grænsefladen vokset hurtigt, 2008 Olympiske Lege i Beijing og Shanghai World Expo i 2010, og den fredelige bybygning gradvist grundigt bliver netværkskameraet i markedspositionen også højere og højere. Med den stigende andel af netværkskameraet vil andelen af PoE-switchen stige, så anvendelsen af PoE-switch i sikkerhedsbranchen bliver mere og mere, og udsigten til PoE-switch er bred.

På sikkerhedsområdet er PoE-switchens produkter unikke og repræsentative. Med egenskaberne ved bekvem installation, enkel konfiguration, enkel netværksstruktur mv., Bliver de gradvist anerkendt af markedet og har potentiale for hurtig udvikling. Det kan forudsiges, at Poe-kontakten bliver bedre og bedre i fremtiden.

Samtidig vælger flere og flere brugere PoE switch produkter i henhold til deres egne behov, men i lyset af et enormt sikkerhedsmarked er det blevet det vigtigste problem for sælgere at vælge en passende PoE-switch. Hvad skal du vide om et egnet PoE switch produkt? 10 års fokus på PoE Switch R & D og produktion for at give dig nogle færdigheder til at hjælpe dig med at købe produkter jævnt.

  1. Strømforsyning: Strømforsyning er udførelsen af PoE-switchens strømforsyningsevne, som har direkte indvirkning på overvågningskameraets normale drift. PoE-omskifteren med single port-output med IEEE802.3af og IEEE802.3at-standarder er 15,4W, mens PoE-switchens udgangseffekt ved standard kan nå 30W. Dette kan ses, for overvågningskameraet med høj effekt, anbefales det at understøtte ved standard PoE-switch. Ud over at kigge på single-port udgangseffekt, men også for at se den samlede effekt af PoE-kontakten. På nuværende tidspunkt er den fælles strøm på markedet 60WU 96WU, 150WN 250WN 400W osv. Jo større strømforsyningen er, desto stærkere strømforsyningskapacitet og jo mere strøm kan leveres til flere kameraer.

  2. Strøm: Strømforsyning er en vigtig komponent, der påvirker PoE-switchens kvalitet, og det er også et vigtigt symbol for at bedømme sine fordele og fordomme. Fordi PoE-switch er strømforsyningsudstyr, er en af dens hardwareforsyning meget vigtig. For at spare omkostningerne bruger nogle PoE switch producenter billig eller ringere strømforsyning, hvilket vil medføre problemer ved brug af PoE-switch, som f.eks. Strømforsyning, strømforsyning ustabilitet, strømforbrug og så videre. Kun PoE-kontakten med højkvalitets strømforsyning kan garanteres mere. PoE-switchen i Fengrunda vedtager strømforsyning af høj kvalitet og understøtter dual standard intelligent strømforsyning, og strømforsyningen er op til 400W, så den er kendt som "high power" intelligent switch.

  3. port: Det er ikke muligt at sende videodata uden en grænseflade, men der vil være en stor mængde dataoverførsel i selve applikationen af high-definition overvågning, som bør være opmærksom på, hvornår brugerne vælger og køber videodata. Desuden kan PoE-switchens porttype påvirke netværksskemaet, at PoE-portens port har PoE-funktionen, den elektriske port, der ikke har PoE-funktionen, den optiske port og så videre. Valget af PoE-switch eller PoE-switch med optisk port kan vælges efter den specifikke situation. Antallet af porte i PoE-switchen varierer fra 4 til 24. Antallet af porte bestemmes af antallet af porte, der kan understøtte PoE-effekt. Jo flere porte, jo flere kan bruges til at understøtte flere overvågningskameraer på samme tid. Generelt er antallet af porte med 4 porte for lille. Antallet af porte med 24 porte er for meget. PoE-switche med 8 porte og 16 porte anvendes mest.

  4. transmissionsbåndbredde: HD er den nuværende tendens for netværksovervågning, men det skal bemærkes, at for at opnå effekten af HD er det nødvendigt at samarbejde med hele udstyret. Det er ikke nok at bare konfigurere HD-kameraer og HDTV-terminaler. Netværksbåndbredde er også en vigtig faktor. Så når vi vælger PoE-switch, skal vi se på dens hastighed, backplane båndbredde, pakke videresendelse sats og så videre. Generelt er gigabit PoE-switchen hurtigere end PoE-switchen med 100 megabiter, med stor backplane båndbredde og høj pakke-fremlæsningshastighed, det vil sige, at Gigabit PoE-kontakten fungerer bedre end PoE-switchen på 100 megabit. Derfor bør båndbreddenes evne fuldt ud overvejes, når brugerne vælger PoE-switch. Hvis båndbredden ikke er tilstrækkelig til at understøtte high-definition transmission, vil der blive oprettet et tab af pakker, hvilket vil påvirke overvågningseffekten. For at opnå high definition, glatte effekter, brug en Gigabit PoE switch.

  5. Pris: Prisen er også en faktor i måling af købsbehov. Fordi der er mange slags PoE-switches på markedet, er prisniveauet ujævnt, mange brugere ved ikke, hvad de skal vælge. Selv om prisen på de store eller store mærke PoE-switche er dyrt, kan det ikke benægte, at deres kvalitet er mere sikker. Nogle små producenter For at spare omkostninger, kvaliteten af de generelle eller ringere komponenter, selvom ekstremt prisfordel, men anbefalede omhyggeligt valg.