Enhedsnetværk er altid offline? Ofte genstart af omskiftere.

- Jun 11, 2018-

Problem Beskrivelse:

I alt er der 670 computere tilsluttet hotellet, hovedlinjen er forbundet med første sal, og kontakten fra første sal er forbundet med kontakten på henholdsvis 2-6 etager. Kontorområdet er på anden sal, og computerne i rummet er alle tilsluttet fra anden etage omskifteren. Nu er anden etage altid væk fra linjen. Netværksforbindelsen er normal, men kun når transmissionen ikke modtager ping time-out, skal du slukke for tænd igen kan løses, nogle gange skal genstartes tre eller fire gange om dagen, men andre etager har ikke dette problem. Uanset om det drejer sig om at skifte.


Problemanalyse og løsning:

Først skal du slå alle maskinerne på ARP firewall

For det andet har du for mange switchniveauer, du kender ikke din switchmodel, jo bedre er det ikke noget problem, næsten der vil være et sådant problem, og din anden etage omskifterbelastning er for stor, ustabil situation er normal.

For det tredje kan der være et problem med jumpertråd foreslået, at du bruger en god switch på første sal til at gøre bussen, andre gør forlængelse 1 gulv ikke tilsluttet andre netværkslinjer.

Hvis du ikke vil ændre linjen, skal du skifte omskifteren på anden sal til en bedre. Nøglen er at se hvilken belastning du har, hvor mange forbindelser, og hvor meget data du konverterer.