CHIMA ITSP partnerskab

Som en VoIP-terminaludvikler og producent arbejder CHIMA med verdensomspændende ITSP'er for at tilbyde VoIP-tjenester til sine kunder. Vi lister autoriserede og anbefalede ITSP'er på vores side, som vores kunder kan vælge. Før vi viser en ITSP-partner på vores side, tester vi vores VoIP-enheder med ITSP' s serviceplatform. Udstationering af VoIP-terminaler og VoIP-priser fra CHIMA og for at købe VoIP-priser fra CHIMA&# 39s ITSP-partner, får du rabat på både terminaler og priser.

Verdensomspændende agentpartner

For at tilbyde CHIMA-kunder lokal bekvemmelighed søger CHIMA løbende efter Worldwide Agent Partners. Bliv CHIMA-agent, du repræsenterer CHIMA for en hel række CHIMA-produkter i dit lokalområde.

Verdensomspændende distributører, forhandlere, forhandlere

At bryde ind i flere nye globale VoIP& amp; Netværksmarkeder og for at få flere markedsandele arbejder CHIMA med verdensomspændende distributører, forhandlere og forhandlere for at give kunderne lokal bekvemmelighed. Vi giver den største margin plads og tilbyder den bedste support til vores distributører og forhandlere, forhandlere. Vi vil ikke liste dem på vores side med henblik på beskyttelse af personlige oplysninger. Imidlertid vil alle forespørgsler, der modtages fra deres lokale områder, blive videresendt til dem, og alle kunder fra deres område vil blive bedt om at kontakte dem direkte.

CHIMA Supply Chain Partners

Som producent& amp; Stephen Technologies, der er udvikler af VoIP- og netværksudstyr, køber dele og komponenter. Vi er ikke et shopping-rundt firma. For at sikre kvalitetskontrol, leveringstid og eftersalgssupport samarbejder vi med stabile leverandører.

CHIMA Shipping Partners

Stephen Technologies er ikke et shopping-rundt firma. For at tilbyde vores kunder de laveste forsendelsesomkostninger og for at tilbyde vores kunder den mest sikre transport arbejder vi med stabile forsendelsespartnere.