CHIMA ITSP partnerskab

Som en VoIP terminal udvikler og producent arbejder CHIMA med verdensomspændende ITSPs at tilbyde VoIP-tjenester til sine kunder. Vi en liste over autherized og anbefalede ITSPs på vores hjemmeside for vores kunder at vælge. Før vi liste en ITSP partner på vores websted, tester vi vores VoIP enheder med ITSPS serviceplatform. Puchasing VoIP terminaler og VoIP priser fra CHIMA og købe VoIP priser fra CHIMA'S ITSP partner, vil du nyde rabatter i både terminaler og priser.

Verdensomspændende Agent Partner

For at tilbyde CHIMA kunder lokal bekvemmelighed, holder CHIMA søger verdensomspændende Agent partnere. Bliv en CHIMA Agent, du vil repræsentere CHIMA for en hel linje af CHIMA produkter i dit lokalområde.

Hele verden distributører, forhandlere, forhandlere

At bryde ind i flere nye globale VoIP & Networking markeder og vinde flere markedsandele arbejder CHIMA med hele verden distributører, forhandlere og forhandlere til at give kunder lokal bekvemmelighed. Vi giver den største margenplads, og tilbyder den bedste support til vores distributører og forhandlere, forhandlere. Vi vil ikke nævne dem på vores site til personlige formål. Men alle de henvendelser, modtaget fra deres lokale områder vil blive fremsendt til dem, og alle kunder fra deres område vil blive bedt om at kontakte dem direkte.

Brasilianske distributør

Forquote Com.Eletronica LTDA(Authorized CHIMA Distributor in Brazil) Forquote Com. Eletronica LTDA er distributør af CHIMA teknologier Co.Limited i Brasilien.
Forquote leverer lokale tjenester for Chima i Brazil.You kan købe og få teknisk support lokalt fra
Forquote.Address:Rua Sargento Rozende, 11, Vila Rui Barbosa, Sao Paulo, SP - 03734-270, BrazilContact
Person: Ms Alessandra Mello
TEL: + 55-11-996043341
Email: ale@fqt.com
brwebsite:www.forquote.com.br    www.fqt.com.br

CHIMA Supply Chain Partners

Som en kvalitetsystemet & udvikler af VoIP og netværk udstyr, Køb Stephen teknologier af dele og komponenter. Vi er ikke en shopping-omkring virksomheden. For at sikre kvalitetskontrol, leveringstid og før salg efter-salg støtte, vi arbejder med stabile leverandører.

CHIMA Shipping partnere

Stephen teknologier er ikke en shopping-omkring virksomheden. At tilbyde vores kunder den laveste forsendelses omkostninger, og at tilbyde vores kunder de mest sikre transport, vi arbejder med stabile shipping partnere.